Uitvaartverzorging Midland

Wij zijn Uitvaartverzorging Midland: René en Henriëtte Verweij.

De naam Midland is een samentrekking van “midden van het land” en slaat op het gebied waarin wij werkzaam zijn.

Uw beleving van het afscheid staat voor ons centraal. Wij staan open voor uw verhalen en geven u de ruimte voor uw emoties. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de uitvaart recht doet aan de overledene.

Aangifte doen, huisbewaking, kinderopvang, contact met (levens)verzekeraars. Ook dit zijn aspecten die komen kijken bij een uitvaart. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Natuurlijk kunnen wij dat niet alleen. Waar nodig schakelen wij ervaren professionals in. Zodat u de te regelen zaken met een gerust hart aan ons kunt overlaten.
De feitelijke regelgeving, de praktische handelingen en de ontwikkelingen in de branche heeft René tijdens zijn opleiding geleerd.

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een betrokken en deskundige uitvaartverzorger. Wij zijn gecertificeerd met het Keurmerk van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en aangesloten bij de brancheorganisatie BGNU, meer informatie vindt u hierover elders op onze website.

 

René Verweij

foto-Rene-Verweij Ik ben lang werkzaam geweest in een andere branche. Omdat ik als funerair spreker veel waardering kreeg, ben ik me gaan omscholen tot uitvaartverzorger en op 1 maart 2011 liet ik mij inschrijven bij de Kamer van Koophandel: Uitvaartverzorging Midland te Benschop was een feit. Het vak als uitvaartondernemer is mij op het lijf geschreven. Met passie verricht ik mijn werkzaamheden, waardoor ik veel dankbaarheid heb mogen ontmoeten. Door onze opgebouwde ervaring zijn wij in staat elk afscheid te begeleiden, ongeacht geloofsovertuiging of afkomst. Ook zijn wij in staat zelf diensten ritueel te begeleiden. Inmiddels zijn wij een begrip in de regio en hopen nog jaren dienstbaar te zijn.

 

Henriëtte Verweij

foto-Henriette-VerweijMijn naam is Henriëtte Verweij, getrouwd met René en moeder van twee zonen.
Na de lagere school en middelbare schoolopleiding ben ik lange tijd werkzaam geweest als secretarieel medewerkster en later als secretaresse. Toen de jongens geboren werden ben ik gestopt met werken om mij geheel te kunnen wijden aan het moederschap.
Toen in 2011 Uitvaartverzorging Midland een feit was, ben ik me al snel gaan toeleggen op het verzorgen van de administratie. Ook ben ik regelmatig behulpzaam bij het begeleiden van de condoleance/avondwake en ook op de dag van de uitvaart spring ik waar nodig is bij.
Het geeft mij enorm veel voldoening om mensen behulpzaam te zijn tijdens de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare. Ik ervaar het als enorm dankbaar.