De periode na de uitvaart

Na de uitvaart begint het “gewone leven” weer. Voor de meeste nabestaanden voelt dit echter niet zo. Het gemis begint dan pas echt. Het kost u waarschijnlijk veel moeite om de dagelijkse dingen weer op te pakken en in een normaal ritme te komen. Bovendien moeten er nog een aantal praktische zaken geregeld worden. . Denk hierbij bijvoorbeeld aan de asbestemming, bank- en verzekeringszaken, dankbetuigingen, het eventueel plaatsen van een gedenkteken.

Ook dan zijn wij er voor u.

Sinds een paar jaar hebben wij een nazorgconsulente, Daniëlle van den Broek. Wij zijn een samenwerking met haar aangegaan omdat het belangrijk is dat mensen die wij begeleiden bij een uitvaart ook na de uitvaart weten waar zij terecht kunnen met hun vragen.

Daniêll van den Broek van Nunazorg kan u helpen in deze moeilijke periode. In de weken na de uitvaart komt er veel op u af en Daniêll is beschikbaar om praktische vragen en emotionele vragen voor u te beantwoorden.
Zes tot acht weken na de uitvaart neemt zij contact met u . Als u het fijn vindt, maakt zij een afspraak met u. Tijdens een gesprek worden de volgende punten besproken:
– Hoe gaat het met u?
– Hoe kijkt u terug op de uitvaart?
– Ervaart u voldoende steun uit uw omgeving
– Kunnen we u ergens mee helpen?
Ook als u eerder vragen heeft, kunt u gerust contact met haar opnemen. Zij biedt een luisterend oor en komt met suggesties en regelt deze ook. Meer informatie over Daniëlle »