Herdenkingsavond 2022Beste familie,

Afgelopen periode of de voorgaande jaren hebben wij voor uw overleden dierbare de uitvaart mogen verzorgen. Samen hebben wij een aantal dagen opgetrokken om vorm te geven aan het laatste afscheid. Velen zijn ook overleden in de periode dat de coronamaatregelen van kracht waren. Dat heeft in veel gevallen een andere beleving of invulling aan de uitvaart gegeven.

Tot op heden kunnen wij weer bijeenkomsten organiseren zoals onze bekende herinneringsavond waarbij wij gewoon weer een ieder kunnen ontvangen, zonder dat er allerlei beperkingen zijn.

Dit jaar  zal de herdenkingsavond worden gehouden op zaterdag 26 november 2022 om 20.00 uur in Dorpshuis XXL, Oranje Nassaustraat 31 te Benschop.
Ontvangst is vanaf 19.30 uur.

De avond zal muzikaal ondersteund worden door koor Simply Joy uit Cabauw en
soliste Elien van Overhagen.

Ook deze keer zal er een moment zijn om de namen te noemen van hen die overleden zijn.

Indien u hierbij aanwezig wilt zijn wordt u vriendelijk verzocht om zich uiterlijk 20 november a.s. aan te melden met hoeveel personen u komt en wiens naam er genoemd moet worden met vermelding van de leeftijd op het moment van overlijden.

Onze voorkeur is om dat per mail info@uitvaartverzorgingmidland.nl te doen,  maar u kunt ook bellen naar ondergetekende, tel. 06 53 53 68 88.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om hierbij aanwezig te zijn en u wilt wel deze avond op afstand meekijken, dan kunt u de livestream aanklikken via www.uitvaartverzorgingmidland.nl/livestream/herdenkingsavond 2022

Na afloop is er nog even gelegenheid om met een drankje en hapje met elkaar van gedachten te wisselen, waarbij ook Claire van Spanje namens Nunazorg aanwezig zal zijn.

Met hartelijke groeten, Henriëtte en René Verweij