Herdenkingsavond 2023


Beste familie,

Afgelopen periode of de voorgaande jaren hebben wij voor uw overleden dierbare de uitvaart mogen verzorgen. Samen hebben wij een aantal dagen opgetrokken om vorm te geven aan het laatste afscheid.

Ook dit jaar willen wij weer samen komen om het overlijden van uw dierbare te gedenken.

Dit jaar  zal de herdenkingsavond worden gehouden op
zaterdag 18 november 2023 om 19.30 uur in Dorpshuis XXL, Oranje Nassaustraat 31 te Benschop. Ontvangst is vanaf 19.00 uur.

De avond zal muzikaal ondersteund worden door Gospelkoor El Shaddai en soliste Elien van Overhagen.

Ook deze keer zal er een moment zijn om de namen te noemen van hen die overleden zijn.

Indien u hierbij aanwezig wilt zijn wordt u vriendelijk verzocht om zich uiterlijk 15 november a.s. aan te melden met hoeveel personen u komt en wiens naam er genoemd moet worden met vermelding van de leeftijd op het moment van overlijden.

Onze voorkeur is om dat per mail info@uitvaartverzorgingmidland.nl te doen,  maar u kunt ook bellen naar ondergetekende, tel. 06 53 53 68 88.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om hierbij aanwezig te zijn en u wilt wel deze avond op afstand meekijken, dan kunt u de livestream aanklikken via www.uitvaartverzorgingmidland.nl/livestream/.

Na afloop is er nog even gelegenheid om met een drankje en hapje met elkaar van gedachten te wisselen, waarbij ook Tjitske Methorst namens Nunazorg aanwezig zal zijn.

Met hartelijke groeten,

Henriëtte en René Verweij