Kwaliteit

Keurmerk-UitvaartzorgAls nabestaande verkeert u in een kwetsbare positie. U wilt en moet op ons kunnen vertrouwen. Dit waarborgen wij op de volgende manieren:

Sinds 2013 hebben wij het keurmerk Uitvaartverzorging. Dit keurmerk krijg je als uitvaartonderneming niet zo maar. Men moet aan een aantal zeer strenge voorwaarden voldoen en volgens de werkwijze van het keurmerk werken. Dit betekent:

Vakbekwaam

De opleiding tot uitvaartverzorger en de ervaring inmiddels opgedaan in dit vak garanderen dat u te maken heeft met een professionele uitvaartondernemer.

Afspraken op schrift
Alle gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, ook als ze op een later moment wijzigen. Dit voorkomt onduidelijkheden en u komt niet voor verrassingen te staan.

Helder kostenplaatje
Zo snel mogelijk na het aannamegesprek ontvangt u van ons een begroting van de kosten, zodat u weet wat u op dit punt kunt verwachten.

Uitvoering naar wens
Wij zorgen ervoor dat de gehele uitvaart tot in de puntjes wordt uitgevoerd conform uw wensen. Elke uitvaart heeft een eigen dossier waarin de afspraken en andere relevante gegevens worden bewaard.

Evaluatie
Na de uitvaart nemen wij contact met u op om te informeren of u tevreden bent over het verloop van de uitvaart. Ook wordt u dan gevraagd om een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen zodat wij altijd kunnen blijven werken aan verbeterpuntjes.
Ook wordt de voorganger en eventuele andere betrokkenen gevraagd of zij suggesties hebben voor verbetering onzerzijds.

Klacht
Mocht u toch klachten hebben over onze dienstverlening dan vragen wij u om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wij horen graag van u wat u bezighoudt, zodat wij direct op zoek kunnen gaan naar de oorzaak en de mogelijke oplossing.

Tevens zijn wij aangesloten bij de BGNU “Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen”.
Als consument kunt u bij BGNU terecht voor betrouwbare, algemene informatie over uitvaartverzorging en alles wat daarbij komt kijken.